Yoga en Mindfulness

Joeke Hoeboer

JoekeMisschien kennen een aantal van jullie Joeke Hoeboer al, zij is oud- Sportkunde student van InHolland Haarlem. Op dit moment is Joeke werkzaam bij Sportcity als yoga instructeur.

Vier jaar geleden heeft Joeke zich verdiept in een gezond en holistische levensstijl. Door haar studie en interesse, heeft zij de theorie kunnen toepassen in de praktijk. Joeke leeft er naar en dat staat bij Joeke ook centraal: ‘Waar houd ik van en wat maakt mij gezond, krachtig en gelukkig’. Het antwoord om deze vragen te kunnen beantwoorden vindt zij door gezond en puur te eten, in yoga, bewegen, mindfullness en sport. Ook heeft Joeke een dans – en sportachtergrond en vind kalmte en zelfreflectie in de yin yoga, een opleiding die zij heeft afgerond bij Johan Noorloos.

Joeke gelooft erin dat elk individu of groep, het uiterst uit zichzelf kan halen en presteren, wanneer er naast voeding en beweging, ook aandacht wordt besteed aan body & mind. Het is belangrijk om alle aspecten van het ‘mens’ zijn aandacht te geven en te laten groeien op en leuke, leerzame en speelse manier. Het een kan namelijk niet zonder het ander. Het is de passie van Joeke om anderen te begeleiden en inspireren, om dichterbij jezelf te komen.

Tijdens de workshop zal inspanning en ontspanning elkaar tegenkomen doormiddel van ademhaling. De bewustwording van het lichaam en ademhaling staan hierbij centraal. Ben jij benieuwd, of zou jij deze techniek willen toepassen voor jezelf of in het werkveld? Meld je snel aan.

Workshop: actief
Sportkleding: ja