Allergenen en diëten

Monique de Groot

monique

Monique de Groot is gecertificeerd orthomoleculair therapeut met een passie voor gezond koken. Al van jongs af aan hielp zij graag mee in de keuken. Later is zij gaan studeren aan de Hotelschool om de fijne kneepjes van het (koks)vak te leren. Wat uit noodzaak werd geboren vanwege haar eigen diagnose van coeliakie en een lactose intolerantie, is nu haar passie en werk geworden.

Op haar blog ”Beter door Eten” deelt zij haar tips en trucs voor iedereen die wil weten hoe voeding voor je kan werken in plaats van tegen je. Daarnaast coacht en begeleidt zij mensen met een voedselintolerantie of
allergie naar een gezond en vitaal bestaan, gebaseerd op de pijlers van de Orthomoleculaire denkwijze.

Tijdens deze workshop zal zij haar ervaringen delen met betrekking tot beter door eten. Ook zullen er verschillende diëten worden belicht. Monique  vind de balans tussen koolhydraten, vetten en eiwitten erg belangrijk. Zij zal dan ook tijdens de workshops dieper ingaan op deze drie macronutrienten.

 

 

 

 

 

 

Advertisements