Dansworkshop

Cheyenne Camille de Miranda

Cheyenne Camille de Miranda is een creatieve en talentvolle vrouw van 32 jaar en moeder van haar zoon Isaiah. Cheyenne heeft de afgelopen jaren in Duitsland (Stuttgart) gewoond en gewerkt, sinds november 2017 woont Cheyenne in Amsterdam. Cheyenne is een creatieve en energieke ‘event operations manager’  maar is daarnaast ook al 15 jaar werkzaam als danser, model, choreograaf en talentbemiddelaar. Deze zijn voor tv-shows (RTL,VOX), videoclips, commercials en modeshows (BMW, HEINEKEN, PUMA, NIKE, ADIDAS, REEBOK) en regisseurs langs wereldberoemde choreografen, dansers en artiesten (Mariah Carey, Leona Lewis).

cheyenne

Voor en achter de schermen verkrijgt Cheyenne een goed inzicht in wat er nodig is om shows/evenementen, stress en het harde werk in de showbusiness te beheren evenals de behoefte en vereisten van elk front. Cheyenne heeft aan projecten gewerkt waarbij zij 150 personen coördineert, assistent van de creatieve directeur is en tegelijkertijd ook choreografeert, zij zorgt ervoor dat alles tot leven komt.

Dansen is een van de passies van Cheyenne en een manier om haarzelf te uiten als danser en choreograaf. Hierdoor voelt  zij zich ontspannen en voor haar is dansen letterlijk de muziek vertalen doormiddel van beweging. Cheyenne zal een dansworkshop geven waarbij je de basiselementen leert van ritme. Meld je snel aan!

Workshop: actief
Sportkleding: ja